Advertentie

4 apps om alvast te proeven aan Android Lollipop

4 apps om alvast te proeven aan Android Lollipop

Lollipop is waarschijnlijk de codenaam voor de volgende versie van Android, het mobiele besturingssysteem van Google. Na Jelly Bean en KitKat moet deze nieuwe update een grondige metamorfose van de visuele stijl van het OS introduceren. Hoe loop je op de zaken vooruit en geef je jouw Android alvast een make-over?

Hoewel de informatie op dit moment nog beperkt is tot geruchten en minimale stukjes informatie, zijn een aantal getalenteerde ontwerpers al aan de slag gegaan om de make-over zoals zij die voor zich zien vorm te geven.

Omdat jij net als wij ongetwijfeld ongeduldig bent, hebben we vier thema’s en icon packs voor je op een rij gezet, waarmee je je telefoon en tablet alvast een frisse en unieke look geeft.

Hera Project Launcher Theme

Het Hera Project Launcher Theme is een compleet thema geïnspireerd door de eerste lekken rondom de vernieuwde interface van Android Lollipop. Het thema is compatibel met de meeste bekende Android-launchers van dit moment, zoals Nova, Aviate, GO en ADW.

Download Hera Project Launcher Theme en je krijgt toegang tot zo’n 3000 HD-pictogrammen, 60 wallpapers en een nieuwe klok-widget.

Download Hera Project Launcher Theme

Hera Project Icon HD Concept

Hera Project Concept Icon HD is een pakket van 1450 pictogrammen en afbeeldingen geïnspireerd door de grafische stijl van de mogelijke volgende versie van Android. Om je huidige pictogrammen door die van dit pakket te vervangen, moet je een alternatieve launcher gebruiken.

Gelukkig is Hera Project Concept Icon HD compatibel met de volgende launchers: Nova, Apex, ADW, Inspire, Smart, Atom, Aviate, Solo, Slide, Winterboard, KK Launcher, Mini Launcher, Holo Launcher, Launcher Pro Action, Go Launcher en Unicon.

Download Hera Project Icon HD Concept

Minimal (Hera) – Icon Pack

Dit icon pack lang niet zo minimaal als de naam belooft. Het pakket bevat meer dan 1700 icons en 120 wallpapers. Handig is dat je de ultramoderne icoontjes direct vanuit de app installeert.

Gebruik je het pakket liever in combinatie met een launcher naar keuze, dan is dat mogelijk met Apex, Nova, Go, Next, TSF Shell, ADW, Action Pro en Holo.

Download Minimal (Hera) – Icon Pack

Moonshine – Icon Pack

Moonshine – Icon Pack bestaat uit 210 pictogrammen en 12 wallpapers. Om deze icon pack te installeren, dien je gebruik te maken van een alternatieve Android-launcher. Moonshine – Icon Pack werkt met Nova, Apex, ADW, Smart, Unicon, Action Launcher, Aviate en Go Launcher.

Download Moonshine – Icon Pack

Met deze vier omvangrijke verzamelingen van iconen en thema’s geef je je smartphone een futuristische look. Welke vind jij het mooist?

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Advertentie

Advertentie