Advertentie

Artikel

Adblock Plus vanaf nu beschikbaar voor Safari

Adblock Plus vanaf nu beschikbaar voor Safari
Sophie Notten

Sophie Notten

  • Bijgewerkt:

De populaire advertentie-blokker Adblock Plus is vanaf nu ook beschikbaar voor Safari. De extensie werkt op precies dezelfde manier als in andere browsers en geeft gebruikers de mogelijkheid zich in te schrijven voor Adblock-lijsten. Zo markeren gebruikers zelf aan welke reclame zij wél en niet willen ontvangen.

“Ons doel is om het Internet beter te maken voor iedereen door mensen zelf de macht te geven vervelende reclames te blokkeren en tegelijkertijd websites te stimuleren gebruiksvriendelijke advertenties te plaatsen.”

Veel websites, inclusief de Softonic-sites, vertrouwen op advertenties als bron van inkomsten. Adblock Plus stimuleert websites gebruiksvriendelijke advertenties die wel behulpzaam zijn voor de lezers te creëren. “Ons doel is om het Internet beter te maken voor iedereen door mensen zelf de macht te geven vervelende reclames te blokkeren en tegelijkertijd websites te stimuleren gebruiksvriendelijke advertenties te plaatsen”, aldus medeoprichter Till Faida.

Adblock Plus is nu beschikbaar voor alle grote webbrowser, inclusief Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari en zelfs als een app in Android. Adblock Plus is compatibel met oudere versies tot en met Safari 6.0m, de browser die verscheept werd met OS X Mountain Lion.

Volg Softonic op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws over Safari en Adblock Plus!

Sophie Notten

Sophie Notten

Het nieuwste van Sophie Notten