Advertentie

Artikel

Alpha-versie Unreal Tournament 2014 vanaf nu beschikbaar

Niek Leermakers

Gepubliceerd

Epic Games heeft de pre-release van de nieuwe multiplayer shooter Unreal Tournament geopend voor iedereen. Tot nu toe konden alleen ontwikkelaars de alpha-versie van het spel testen. Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de nieuwe editie van de klassieke first person shooter. Volgens Epic Games is Unreal Tournament 2014 volledig gratis te spelen voor Windows-, Linux- en Mac-gebruikers.

Alpha-versie Unreal Tournament 2014 vanaf nu beschikbaar

De alpha-versie is een erg vroege editie van de game, dus verwacht nog geen spetterende graphics. De definitieve versie zal er namelijk heel anders uit zien, ook dankzij de vele mods die de Unreal Tournament-gebruikerscommunity in de toekomst aan de game toevoegt. Epic Games hoopt met de verkoop van deze mods en uitbreidingen uiteindelijk geld te verdienen aan Unreal Tournament 2014.

Wil je de alpha-versie van Unreal Tournament 2014 uitproberen? Registreer je dan voor het Epic Games Forum en volg de instructies. Helaas moeten we nog lang wachten totdat Epic Games de eindversie van het spel officieel uitbrengt: naar verwachting is de definitieve versie pas klaar in 2016.

Bron: Epic Games Forum

Lees ook: