Advertentie

Artikel

Apple kiest de beste apps en games van 2014

Apple kiest de beste apps en games van 2014
Niek Leermakers

Niek Leermakers

  • Bijgewerkt:

Apple heeft vandaag de jaarlijkse lijst met de beste apps en games van 2014 gepubliceerd. Als je nog geen idee hebt welke applicaties je moet downloaden voor je spiksplinternieuwe iPhone 6, dan is deze lijst een uitstekend begin.

Elevate, een brain traing-app, gaat er dit jaar met de prijs voor ‘App van het jaar’ vandoor. Hyperlapse eindigt op de tweede plaats. Ook Yahoo! valt in de prijzen met de nieuws-app News Digest, waarmee de internetgigant je iedere dag hapklare brokken nieuws voorschotelt.

In de games-categorie is de succesvolle de puzzle-game Threes! de winnaar. De grappige game Leo’s Fortune krijgt een eervolle vermelding als runner up. De favoriete iOS-game op onze redactie was echter Monument Valley. Als je de game nog niet hebt uitgeprobeerd, dan is nu het moment, omdat Monument Valley onlangs flink is uitgebreid.

Een andere interessante apps uit Apple´s lijst is Swiftkey, een intelligent toetsenbord dat bijhoudt hoe jij typt en daar de woordsuggesties op aanpast. De populaire wachtwoord-manager 1Password heeft de lijst ook gehaald.

Ben je benieuwd naar de volledige lijst van Apple? Klik dan hier.

Ook bij Softonic kiezen we de beste apps en games van 2014, in maar liefst 8 verschillende categorieën. Wat dacht je van de beste productiviteit-apps? Of de beste apps voor gezondheid en fitness? Bekijk hier de volledige lijst.

Lees ook:

Niek Leermakers

Niek Leermakers

Het nieuwste van Niek Leermakers