Advertentie

Artikel

Ashampoo lanceert WinOptimizer 10. Win één van de 5 licenties bij ons!

Merijn de Boer

Gepubliceerd

Update: deze actie is inmiddels verlopen

Fervente computeraars hebben allemaal wel een favoriet programma voor het optimaliseren van hun pc. Hoewel wij op de redactie grote fans zijn van CCleaner, is Ashampoo WinOptimizer stukken uitgebreider. De nieuwe versie is uit en deze is nóg completer. Ben jij op zoek naar een pakket om je computer mee op te ruimen, te optimaliseren én te beschermen, dan is WinOptimizer 10 een ware uitkomst.

Het programma kost normaal gesproken € 39,99 maar wij geven 5x dit pakket weg. Wat moet je daarvoor doen? Snel verder lezen!

Ashampoo maakt prima software, waaronder Ashampoo Burning Studio (voor het branden van schijven), Ashampoo ClipFinder HD (voor het downloaden van video) en TuneUp Utilities (voor het optimaliseren van je pc). WinOptimizer repareert en optimaliseert maar beschermt ook tegen spyware. Het maakt de software erg compleet en wil je meer weten dan lees je alles over de software in onze recensie.


Hoe win je een kopietje van Ashampoo WinOptimizer 10? We geven er 5 weg!

Probeer bij ons de proefversie van WinOptimizer en laat ons weten wat je favoriete functie is bij de reacties onder dit artikel.

De voorwaarden in een notendop:

Winnaars krijgen op 20 maart 2013 bericht

In totaal zullen maximaal 5 kandidaten WinOptimizer 10 in ontvangst nemen

De prijswinnaars krijgen per e-mail bericht

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Je privacy is gewaarborgd; persoonlijke gegevens worden dan ook niet gedeeld met derden

Uitgebreide algemene voorwaarden voor deze prijsvraag vind je hier.