Advertentie

Artikel

Assassin’s Creed: Victory speelt zich af in Victoriaans Londen

Assassin’s Creed: Victory speelt zich af in Victoriaans Londen
Niek Leermakers

Niek Leermakers

  • Bijgewerkt:

Ubisoft krijgt veel kritiek te verduren over het uitmelken van de Assassin’s Creed-franchise. Dat houdt de ontwikkelaar echter niet tegen om alvast te beginnen aan de nieuwste episode van de Assassin’s Creed-familie. De nieuwste game zal naar verluidt Assassin’s Creed: Victory gaan heten en speelt zich af in Victoriaans London (1837 tot 1901).

Uit de screenshots van blog Kotaku blijkt dat het spel er vrijwel hetzelfde uitziet als Assassin’s Creed: Unity en waarschijnlijk ook dezelfde engine gebruikt. Dat hoeft geen slecht nieuw te zijn, aangezien de graphics van Unity uitstekend zijn. Toch hopen we dat we de vele bugs, zoals de personages zonder gezicht, niet terugzien in Assassin’s Creed: Victory.

Victory wordt hoogst waarschijnlijk de enige Assassin’s Creed-release van Ubisoft in 2015. Dat in tegenstelling tot afgelopen jaar, waar we maar liefst drie titels mochten verwelkomen:  UnityRogue, en China.

Ook zal Assassin’s Creed: Victory niet meer uitgebracht worden op de Xbox 360 en de PlayStation 3, maar alleen op de de next-gen consoles Xbox One en PlayStation 4. Uiteraard kunnen pc-gamers het spel ook verwachten.

In een officiële verklaring laat Ubisoft weten dat ze het informatielek betreuren, maar inderdaad aan het spel werken. Op een later tijdstip komt de ontwikkelaar met officieel nieuws.

Bron: Kotaku

Lees ook:

Niek Leermakers

Niek Leermakers

Het nieuwste van Niek Leermakers