Advertentie

Artikel

Call of Duty: Advanced Warfare krijgt speciale clan war-app

Niek Leermakers

Gepubliceerd

Tegelijkertijd met de release van de Day Zero-editie van Call of Duty: Advanced Warfare brengt Sledgehammer Games ook een bijbehorende clan war-app uit. Deze app geeft extra content aan spelers die meedoen aan de clan-wedstrijden.

Call of Duty: Advanced Warfare krijgt speciale clan war-app

De ontwikkelaar organiseert kwalificatiewedstrijden op 15 en 16 november, waarna de winnende clans eind november uit mogen maken wie er met de hoofdprijs vandoor gaat. Deelnemende clans krijgen een unieke, gouden exoskeleton (zie afbeelding hieronder) tot hun beschikking en er verschijnt andere unieke content via de app.

Doe je niet mee aan de clan wars maar speelde je wel in de Diamond Division van Call of Duty: Ghosts? Dan kun je het exoskeloton ook in de app ophalen. Tenminste, als je aan deze criteria voldoet.

Wat kun je nu precies met de clan war-app? De app is vooral bedoeld als management-tool, waarbij de activiteiten van je clan en speelschema’s en line-ups bijgehouden kunnen worden. Daarnaast kun je een clan-embleem ontwerpen in de app, die elk lid op zijn of haar bovenarm kan dragen.

De clan war-app voor Call of Duty komt uit op 3 november aanstaande voor Android, iOS, Windows Phone en Kindle,

Bron: IGN

Lees ook: