Advertentie

Artikel

De beste apps voor koopjesjagers – Geld besparen met je smartphone en tablet

Markus Kasanmascheff

Gepubliceerd

Met de juiste apps maak je van je smartphone een echte koopjesjager. Wij zetten de beste apps om geld te besparen voor je op een rij. Of je nu een arme stakker bent of gewoon goed op je portemonnee let, er zit sowieso iets voor je bij.

Ebay

Met de Ebay-app krijg je toegang tot misschien wel ’s werelds grootste online marktplaats. Behalve de klassieke veilingen, vind je er goedkope deals van winkels voor allerlei producten. En met behulp van de ingebouwde barcodescanner is de app perfect voor onderweg.

De beste apps voor koopjesjagers – Geld besparen met je smartphone en tablet

Voor tweedehandsgoederen is er waarschijnlijk geen betere app te vinden dan Ebay. In tegenstelling tot veel andere online marktplaatsen verzenden veel Ebay’ers hun producten ook internationaal. Zo wordt die ene aankoop vaak veel goedkoper dan wanneer je ‘m bij je lokale shop haalt.

Download Ebay voor iPhone en iPad

Download Ebay voor Android

Download Ebay voor Windows Phone

Amazon

Amazon is ’s werelds grootste online retailer met vestigingen in vele landen. Met de Amazon-app krijg je toegang tot al die winkels. Net als Ebay biedt Amazon een barcodescanner met prijsvergelijkingen on-the-go.

Naast de eigen productcatalogus vind je bij Amazon ook producten van andere aanbieders. Met de perfect ontworpen webshop en eersteklas bezorgservice onderscheidt Amazon zich van veel concurrenten. En dan vergeten we bijna de prijzen. Veel goedkoper ga je jouw aankopen niet vinden.

Download Amazon voor iPhone en iPad

Download Amazon voor Android

Download Amazon voor Windows Phone

Groupon

Groupon is een van de beste apps voor koopjesjagers. Groupon biedt dagelijks wisselende aanbieden op het gebied van schoonheid, wellness, sport, vrije tijd en restaurants in steden en landen van over de hele wereld.

Aanbiedingen gaan alleen door wanneer er genoeg geïnteresseerden zijn. De Groupon-app is perfect voor impulsaankopen tegen prijzen ver onder de marktwaarde. Neem elke dag een kijkje en er zit gegarandeerd een aanbieding voor jou tussen.

Download Groupon voor iPhone en iPad

Download Groupon voor Android

Download Groupon voor Windows Phone

Kayak

Kayak is een van de beste prijsvergelijkers voor vluchten, hotels en autoverhuur. Met de app speur je door de online wildgroei van reisaanbiedingen voor de beste deals.

Kayak werkt zeer eenvoudig en is ook nog eens leuk om te gebruiken. Belangrijkste is echter dat Kayak onafhankelijk opereert. In tegenstelling tot veel reisbureaus vindt Kayak wél echt de laagste prijs.

Download Kayak voor iPhone en iPad

Download Kayak voor Android

Download Kayak voor Windows Phone

My Data Manager

De abonnementskosten van je telefoon lopen al gauw in de tientallen euro’s als je niet oplet. My Data Manager controleer je dataverbruik van al je apps op je telefoon en tablet en splitst het op voor Wi-Fi, mobiel internet en roaming.

My Data Manager vermeldt de gegevens in een gedetailleerd overzicht van de lopende maand, week of dagen. Het ingebouwde alarm voor wanneer je over je limiet dreigt te gaan maakte de app helemaal af.

Download My Data Manager voor iPhone en iPad

Download My Data Manager voor Android

Here Maps

Navigatie en online kaarten zijn twee van de meest praktische toepassingen voor smartphones. Helaas vergen apps als Google Maps een grote hoeveelheid gegevens via je mobiele netwerk. De gratis offline kaarten van Here bieden een oplossing.

Gebruik de offline modus van Here en je bespaart een hoop geld op de lange termijn. Here Maps biedt regelmatig bijgewerkte offline kaarten aan die je gratis downloadt op je mobiele apparaat.

Download Here voor iPhone en iPad

Download Here voor Android

Download Here voor Windows Phone

AppDeals

Zelfs op je apps kun je besparen. Met AppDeals vind je alle dagelijkse kortingen en gratis promoties van betaalde apps. Doorloop regelmatig de lijst van speciale aanbiedingen en de kans is groot dat er een fijne app voor jou tussen zit.

Download AppDeals voor Android

Download AppDeals voor Windows Phone

Dit zijn enkele van de populairste apps voor de zuinige gebruiker. Prijzen vergelijken, barcodes scannen en tweedehands producten zoeken; je zult versteld staan van hoeveel geld je kunt besparen met je telefoon en tablet.

Meer handige tips om geld te besparen? Lees dan ook:

Misschien interesseert je ook