Advertentie

Artikel

De beste gratis apps om foto’s te bewerken met je iPhone

De beste gratis apps om foto’s te bewerken met je iPhone
Pier Francesco Piccolomini

Pier Francesco Piccolomini

  • Bijgewerkt:

Om foto’s te bewerken op je iPhone en iPad zijn er veel gratis apps. Ik hou van fotografie, dus ik heb er al aardig wat getest. Hieronder lees je welke ik de beste vindt. Met zowel de iPhone als de iPad kun je prachtige foto’s maken, maar welke app kies je als je ze wilt bewerken? Er zijn er zoveel in de iTunes Store dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Ik heb een aantal gratis exemplaren op een rijtje gezet die ik erg goed vind, zowel vanwege de kwaliteit van de gereedschappen als de mogelijkheden. Probeer ze, kijk welke jou het beste bevalt en voeg ze toe aan je virtuele cameratas!

Photo Editor by Aviary: de foto is slechts het begin

Photo Editor by Aviary
Aviary is een oude favoriet van alle creatievelingen. Een paar jaar geleden bracht de ontwikkelaar een suite van online tools voor je browser uit en geschikt was voor zowel ontwerpers, grafici, filmmakers en muzikanten. Helaas had het innovatieve project niet het gewenste succes. Deze iPhone-app past goed in het rijtje van creatieve producten en biedt een aanzienlijke reeks opmerkelijke bewerkingsgereedschappen. Zo is er Splash, waarmee je foto’s deels in zwart-wit en deels in kleur kan maken. Met het handige Blemish werk je op eenvoudige wijze oneffenheden weg.

Due strumenti di Aviary
De app heeft veel mogelijkheden en is zeer gebruiksvriendelijk. Een leuke extra is de Photo Editor, waarmee je zelf memes maakt.

Download Aviary voor iPhone en iPad

Snapseed: het meest compleet

SnapseedHeb je een smartphone en hou je van fotografie, dan loop je vroeg of laat tegen Snapseed van Google aan. Deze app is van hoge kwaliteit en is nog gratis ook. De gereedschappen zijn zeer geavanceerd. Zo is er bijvoorbeeld Auto Enhance, waarmee je bepaalde delen van je foto kunt verbeteren terwijl de rest ongewijzigd blijft. Wil je een blauwere lucht, maar mogen de wolken blijven zoals ze zijn? Geen probleem!

Due strumenti di Snapseed

Snapseed ondersteunt ook zeer grote (tot 20.25 megapixels op de derde generatie iPad en iPhone 5) en RAW. Wil je de kracht van een professionele editor op je smartphone, dan mag je deze app niet missen.

Pier Francesco Piccolomini

Pier Francesco Piccolomini

Het nieuwste van Pier Francesco Piccolomini