Advertentie

De gids voor De Sims 4: alles wat je wilt weten voor je het spel koopt

De gids voor De Sims 4: alles wat je wilt weten voor je het spel koopt

De nieuwe versie van de Sims is eindelijk beschikbaar. Het levenssimulatie-spelletje is een van de belangrijkste nieuwkomers van dit jaar. Sinds 2009, het jaar waarin de Sims 3 uitkwam, is er een groot aantal uitbreidingspakketten verschenen. Na jaren wachten is het voor fans een verademing dat er eindelijk een gloednieuw spel in de schappen ligt.

De Sims 4 is geen radicaal vernieuwde versie, de serie blijft vrijwel ongewijzigd doorgaan. De formule is bekend: creëer je Sim en beheers hun leven. Wat wel veranderd is, zijn de emoties en persoonlijkheden van de Sims. Deze aspecten moeten ervoor zorgen dat de Sims 4 minder voorspelbaar is.

Voordat je het spel koopt, kun je de nieuwe Create a Sim-feature uitproberen in de gratis demo. Daarnaast hebben we alle Softonic-artikelen over De Sims 4 op een rij gezet zodat je snel en gemakkelijk een compleet overzicht van de game hebt.

Nieuws:

Artikelen:

Video’s:

Minimale PC-vereisten:

De minimale vereisten om optimaal te kunnen spelen zijn:

  • Een internetverbinding voor de productactivering
  • Windows, XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 of Windows 8.1
  • Een 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardige processor (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)
  • Minstens 2 GB RAM geheugen
  • Minstens 9 GB vrije ruimte op de harde schijf met tenminste 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden
  • DVD-ROM-speler vereist voor installatie
  • 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0 Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter.
  • Een geluidskaart compatibel met DirectX 9.0c
  • DirectX: Compatibel met DirectX 9.0c
  • Toetsenbord en muis invoermogelijkheden

De makers van het spel laten via de Frequently Asked Questions (FAQ) weten dat het spel ook voor Mac verschijnt maar het is nog niet bekend wanneer deze launch gepland staat.

Om het spel te spelen heb je een Origin-account nodig. Tot slot zijn de SimPoints uit de Sims 3 Store niet meer geldig in de Sims 4.

Ben jij al verslingerd geraakt aan De Sims 4? Vertel ons hier jouw spelervaringen!

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Advertentie

Advertentie