Advertentie

Artikel

De Sims 4: 25 celebrities nagemaakt in de game

Maria Baeta

Gepubliceerd

Jennifer Lawrence, Brangelina, Beyonce, Robert Downey Jr, Kate Middleton… Ontdek de beste celebrity sims en bouw een leven met ze op in De Sims 4!

De mogelijkheden van Creëer-een-Sim zijn bijna onbegrensd, wat betekent dat je in De Sims 4 niet alleen jezelf, maar ook beroemdheden tot op de kleinste details kunt namaken! Wij hebben 25 celebrities uitgekozen die fans hebben nagemaakt in De Sims 4 en die jij met een simpel trucje toevoegt aan je eigen spel.

De Sims 4: 25 celebrities nagemaakt in de game

Hoe werkt dat: Sims downloaden?

Alle Sims die we hier laten zijn vind je in de galerie van De Sims 4. De optie vind je in het wijkoverzicht, rechtsboven in het scherm.

Eenmaal daar ga je naar de community-optie en vervolgens zoek je op ID via de balk rechtsboven in het scherm. Let op: ID’s zijn hoofdlettergevoelig!

Jennifer Lawrence

Iedereen houdt van Jennifer Lawrence. We trappen deze lijst dan ook af met de jonge actrice. Met Jennifer Lawrence wordt elk Sims-feestje een succes!

Gebruik de code ebbs312

Johnny Depp

Lawrence is relatieve nieuwkomer in de wereld van de glitter en glamour; Johnny Depp staat al twee decennia aan de top. Wat is het geheim van zijn succes? Vraag het hem zelf!

Gebruik de code Iturricas

Friends

Friends, de nog immer populaire tv-serie, wordt twintig jaar oud. Om dat te vieren heeft een fervente Sims 4-speler de hele cast nagemaakt! Fleur je buurt op met Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer.

Gebruik de code Anna_OConnelly

The Avengers

Wil je De Sims 4 net wat meer pit geven, dan download je de Avengers. Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Chris Hemsworth en Chris Evans maken niet alleen hun opwachting op het witte doek, maar in jouw eigen Sims-buurt!

Gebruik de code simnopsis

Angelina Jolie en Brad Pitt

Het celebrity-koppel der celebrity-koppels: Brangelina. Brad Pitt en Angelina Jolie importeer je op de bekende wijze in je game.

Gebruik de code brubassa

Kanye West en Kim Kardashian

Nog zo’n fabulous koppel: Kimye. Kanye West en Kim Kardashian sieren de buurt ongetwijfeld op met de nodige luxe, weelde en overdaad.

Gebruik de code Karnonos

Irina Shayk en Cristiano Ronaldo

Ook de sportwereld kent zijn beroemde koppels. Misschien wel de bekendste is voetballer Cristiano Ronaldo en Russisch supermodel Irina Shayk.

Gebruik de code eyemyth

Lady Gaga

Eén van de grootste popsterren op aarde heeft ook een eigen Sim-versie. Ben je een little monster, dan ben je het aan je stand verplicht om Lady Gaga tot buurvrouw te nemen.

Gebruik de code Briigid

Beyoncé Knowles

Vind je Lady Gaga te vermoeiend en excentriek? Misschien ga je dan liever voor superster Beyoncé.

Gebruik de code ThePierceLivesOn

Justin Bieber

Je vindt ‘m geweldig of je haat ‘m: Justin Bieber. Pas goed op, want wie weet wat voor streken het feestbeest uithaalt in jouw buurt.

Gebruik de code ramiifunes97

Kate Middleton en prins William

Ben je fan van de Royal Family en geef je De Sims 4 graag een vorstelijk tintje, ga dan voor de hertogin van Cambridge, Kate Middleton en prins William van Engeland.

Gebruik de code RYSALKAA

Angela Merkel, Barack Obama en Vladimir Putin

Voor wie de internationale politiek nauwlettend volgt, is er dit supertrio. Zet Merkel, Obama en Putin in één buurt en kijk of ze de vrede kunnen bewaren! Wie weet ontstaat er wel een Derde Wereldoorlog omdat een van de drie een dakkapel op zijn huis wil bouwen…

Gebruik de code acelucas12

Maak je eigen celebrity-sims!

Dit is natuurlijk maar een kleine selectie van beroemdheden die je terugvindt in De Sims 4. Ga zelf op pad door het community-gedeelte van de game om te ontdekken wie je mede-Simmers allemaal hebben nagemaakt. Heb je inspiratie en mis je jouw favoriete zanger, actrice of politicus? Ga dan zelf aan de slag en maak je eigen celebrity-sim!

Lees ook: