Advertentie

De Sims 4: verbeter het spel met deze negen geweldige mods

De Sims 4: verbeter het spel met deze negen geweldige mods

Alle voorwerpen vrijgespeeld, iedereen zwanger, weg met pixels… Met deze negen mods maak je De Sims 4 nog leuker.

Geen peuters, geen zwembaden, beperkte objecten… De Sims 4 heeft nogal wat beperkingen, maar dankzij verschillende mods pas je het spel helemaal aan aan je eigen wensen en voeg je allerlei zaken toe.

Lees hier hoe je mods installeert in de Sims 4

Met de mods, gemaakt door de spelers zelfs, verander je verschillende aspecten van het spel. Het internet staat er vol mee, maar het is niet altijd even gemakkelijk echte goede te vinden. Wij helpen je handje en laten negen interessante mods zien.

Al deze mods zijn gemaakt door gebruikers van het ModTheSims-forum en andere sites. Je kunt ze gratis downloaden, maar in sommige gevallen moet je een account aanmaken op de website in kwestie.

BuildBuyMode Unlocker: krijg alle meubels en objecten

Geen zin om te wachten tot je bepaalde meubels aan kunt schaffen? Met deze mod speel je alle meubels en objecten vrij, zodat je direct die droomkeuken of die luxe badkamer kunt bouwen.

Download BuildBuyMode Unlocker

Non-Default Hair Recolors: nieuwe haarkleuren

Bij het maken van je Sim heb je maar weinig keuze wat haarkleuren betreft. Gelukkige hebben sommige spelers, zoals Simmianne, extra haarkleuren gemaakt om je Sims een make-over te geven.

Ga je voor turquoise, paars, of toch liever spierwit? Het kan allemaal met deze mod.

Download Non-Default Hair Recolors

Fantasic Color Eyes: magische ogen

Met zo’n hippe nieuwe haarkleur heeft je Sim natuurlijk ook een paar flitsende ogen nodig. Deze mod geeft je maar liefst 23 nieuwe kleuren om uit de kiezen.

Download Fantastic Color Eyes

Sim Height Slider: Verander de lengte van je sims

Personages in de Sims kunnen dik en dun zijn, gespierd of juist slap. Maar als ze een bepaalde leeftijd bereikt hebben, zijn ze allemaal even lang. Met deze mod pas je de lengte van je Sims aan, voor net dat beetje meer variatie en realisme.

Download Sim Height Slider

Full House Mod: volle bak

Je kunt maar acht mensen in één huis plaatsen in De Sims 4. Met deze mod verdwijnt die beperking en kun je met wel twintig mensen een huishouden vormen. Hou er wel rekening mee dat de prestaties van het spel kunnen worden beïnvloed als je meer Sims hebt.

Download Full House Mod

Babies For Everyone!: spelen met de wetenschap

Ken je “Junior” nog? In die film werd Arnold Schwarzenegger dankzij een wetenschappelijk experiment zwanger. Met deze mod kan ook in De Sims iedereen zwanger raken. Mannen van mannen, vrouwen van vrouwen of een man van een vrouw.

Download Babies for Everyone

No Fatness/No Muscles: Genetische gezegend!

Als personages in De Sims veel eten, maar weinig sporten, worden ze dik, net als in het echte leven. Sporten ze als een malle, dan worden ze vanzelfsprekend gespierd. Wil je liever dat je Sims zo blijven zoals ze waren toen je ze maakte? Gebruik dan deze mod en je Sim komt geen grammetje meer aan, noch in vet, noch in spieren.

Download No Fatness/No Muscles

SupeSpeed Mod: geen tijd te verliezen

Is er weinig te beleven in het spel, zoals wanneer de Sims naar werk of school zijn of liggen te slapen, dan kun je de tijd makkelijk versnellen. Gaat dat je niet snel genoeg, dan is er de SupeSpeed Mod: deze geeft je tot drie keer de maximale snelheid.

Download SupeSpeed Mod

No Mosaic: zeg maar dag tegen pixels!

Deze mod kon natuurlijk niet ontbreken. Bij bepaalde activiteiten worden je Sims gecensureerd door pixels. Met deze mod haal je die irritante blokjes weg, zodat je echt alles van je Sims kunt zien!

Download No Mosaic

Er is nog veel meer

In dit artikel behandelden we slechts een klein deel van alle mods die er te vinden zijn. Ga zelf ook eens naar alle fan-sites en verbaas je over wat er allemaal gemaakt wordt.

Mis je toch nog iets? Wedden dat een andere fan binnen de kortste keren met de mod die jij wilde op de proppen komt? En als dat niet gebeurd, dan is er nog altijd de kans dat deze in een officiële uitbreiding verschijnt.

Dit vind je misschien ook interessant:

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Advertentie

Advertentie