Advertentie

Artikel

De game-releases van december: The Crew en Lara Croft onder de boom

Maria Baeta

Gepubliceerd

Het jaar is bijna voorbij en we hebben al vele grote spellen getest. Benieuwd naar de laatste verrassingen van 2014? Lees dan gauw verder. Oktober en november waren spannende maanden voor de gamers. We konden eindelijk Assassins’s Creed Unity, Far Cry 4 en de nieuwste Call of Duty spelen en we deden het in onze broek bij Alien Isolation en The Evil Within

Met zoveel fantastische titels kan december bijna alleen maar tegenvallen. Toch hebben veel ontwikkelaars nog wat knallers achter de hand gehouden, in de hoop dat die titels massaal onder de kerstboom zullen belanden.

De game-releases van december: The Crew en Lara Croft onder de boom

The Crew – PC, PS4,Xbox One, Xbox 360 (02. 12)

Dit next-gen spel van Ubisoft zit bomvol actie. Je neemt deel aan straatraces en probeert zo de beste te worden van de VS. Win alle uitdagingen, ontsnap aan de politie en rijd in spectaculaire auto’s. The Crew is zowel online als offline speelbaar.


Motorcycle Club – PC, PS4, PS3, Xbox 360 (05. 12)

Ben je meer van motoren dan van snelle auto’s, dan is Motorcycle Club iets voor jou. Je stelt een team van motorrijders samen en gaat de concurrentie aan met andere teams. De simulator heeft 22 motoren van merken als Kawasaki, Suzuki en Honda, diverse aanpassingen, realistische tracks en spannende races.


Emergency 5 – PC (05.12)

Na acht jaar wachten komt het vervolg op het legendarische Emergency 4. In deze simulator leid je een reddingsteam en kom je in actie bij noodsituaties, brand en criminaliteit in grote steden, zoals bijvoorbeeld Berlijn, Hamburg en München. Het spel heeft een krachtige level editor en een multiplayer modus, waarin je de strijd aangaat met andere reddingsteams.


Randal’s Monday – PC (08.12)

Randal’s Monday laat zien dat het point and click genre nog steeds leeft, en hoe! In dit spel speel je de rol van Randal, een onaangenaam figuur die door een vloek telkens opnieuw dezelfde noodlottige maandag beleeft. Inderdaad, net zoals Billy Murray in “Groundhog Day”. Het spel heeft veel verwijzingen naar de geek-cultuur en ziet er mooi uit. Een schitterend eerbetoon aan de gouden jaren van de adventures.


Lara Croft and the temple of Osiris – PC, PS4 (09.12)

Na de recente reboot, keert Lara Croft terug in een nieuw deel van de Tomb Raider-reeks. In dit deel reist onze favoriete archeoloog naar Egypte, waar zij haar krachten bundelt met andere schatzoekers op zoek naar een relikwie. Temple of Osiris valt op door zijn meeslepende verhaallijn en verbeterde graphics, maar vooral door de multiplayer-modus voor 4 personen, een primeur voor de reeks.


Even rust en dan een sterk begin van 2015

Zoals je ziet is december een weinig verrassende maand, maar we kunnen die rust goed gebruiken voor 2015 losbarst. Al in de eerste helft van het nieuwe jaar kunnen we stortvloed aan geweldige nieuwe spellen verwachten, zoals GTA 5 voor de pc, The Witcher 3, Battlefield Hardline, Mortal Kombat x, Dead Island 2, Evolve en Baman Arkham Knight…

Op welke release van 2015 zit jij met smart te wachten?

Misschien interesseert je ook