Advertentie

Disclaimer: Softonic kan een vergoeding ontvangen wanneer u op een van de hier vermelde producten klikt of deze koopt.

Nieuwe Driver Booster 8 werkt goed – zelfs voor computers zonder internet

Nieuwe Driver Booster 8 werkt goed – zelfs voor computers zonder internet
patricklazo

patricklazo

  • Bijgewerkt:

Net als elke machine hebben computers onderhoud nodig. De drivers die de hardware en gamecomponenten van uw computer het vermogen geven, moeten up-to-date worden gehouden of u kunt last hebben van geluids- en weergavefouten, vertragingen, crashes of zelfs het volledig uitschakelen van bepaalde componenten zoals uw muis of monitor. Het bijhouden van tientallen stuurprogramma’s die uw pc nodig heeft om goed te kunnen functioneren is echter een praktisch onmogelijke taak voor een mens. Gelukkig heeft IObit – de marktleider op het gebied van pc-onderhoud – zojuist een nieuwe versie van Drive Booster uitgebracht om de klus voor u te klaren.

Driver Booster 8

Nu in zijn achtste release blijft Driver Booster dé manier om pc’s up-to-date te houden met de juiste driver-updates zodra ze worden uitgebracht.

Voor deze versie van de software heeft IObit de database van Driver Booster opnieuw uitgebreid. Het controleert nu meer dan 4,5 miljoen drivers en gamecomponenten. Zodra de updates zijn geïdentificeerd, kunnen ze snel en veilig worden geïnstalleerd. Alle updates afkomstig zijn van de officiële website van de fabrikant en hebben zowel de tests van IObit als de Windows Hardware Quality Lab-test (WHQL) van Microsoft doorstaan, wat de stempel van goedkeuring geeft aan stuurprogramma’s die door andere bedrijven dan Microsoft zijn gemaakt.

De updates kunnen met een simpele klik problemen oplossen waar anders urenlang zoeken en experimenteren voor nodig is.

“Volgens TechRadars artikel: Windows 10 heeft stuurprogramma-updates via Apparaatbeheer gedood“, zegt Bing Wang, Product Director bij IObit, “Dus nu kan het voor gewone gebruikers moeilijker zijn om de nieuwste stuurprogramma’s voor apparaten te krijgen. Driver Booster 8 is een geweldige keuze voor alle pc-gebruikers, omdat het doorlopend nieuwe maar veilige stuurprogramma’s in de database toevoegt, eenvoudig te gebruiken is en gebruikers kan helpen bij het oplossen van veelvoorkomende problemen met stuurprogramma’s, zoals problemen met geluid en netwerkverbindingen”.

Nu inclusief offline updates

Het is al moeilijk genoeg om je drivers up-to-date te houden als je verbinding hebt met het internet, maar wat gebeurt er als de drivers die je online helpen (zoals die van je wifi-verbinding) het laten afweten en je computer geen verbinding kan maken? Driver Booster 8 heeft nu een oplossing.

Dankzij de Offline Driver Update kan de software uw computer zonder internet in een paar korte stappen weer online krijgen. U hoeft alleen maar de drivers te downloaden op een computer die wel verbinding kan maken en deze over te zetten naar de niet-functionerende pc. De software leidt u door elke stap van het proces en biedt zo een belangrijke oplossing die nog ontbrak in het landschap van de driver-updates.

Driver Booster 8 is nu beschikbaar op IObit en Softonic. Het kan Windows 10, 8/8.1, 7, XP en Vista volledig ondersteunen.

patricklazo

patricklazo