Advertentie

Game of Thrones: Telltale Games lanceert dag voor release nieuwe trailer

Game of Thrones: Telltale Games lanceert dag voor release nieuwe trailer

De eerste episode van de Game of Thrones: A Telltale Games Series is vanaf morgen te spelen, zoals we vorige week al aankondigden. Om je alvast in de stemming te laten komen, lanceert de ontwikkelaar vandaag een teaser-trailer. Op die manier leer je de hoofdrolspelers van House Forrester alvast een beetje kennen.

Fans van de televisieserie zullen in hun nopjes zijn dat ook een aantal bekendere personages hun opwachting maken in de game. Peter Dinklage, Lena Headey, Natalie Dormer, en Iwan Rheon verschijnen allemaal in de eerste episode. Telltale Games belooft dat er in de volgende episodes nog meer bekende personages acte de présence geven.


Als je nog nooit een Telltale-spel hebt gespeeld, dan zal het gelaagde verhaal waarbij je moeilijke beslissingen moet nemen misschien even wennen zijn. De personages onthouden iedere keuze die je maakt en dat heeft weer zijn uitwerking op het verhaal. Uiteraard moet het plot een beetje in lijn zijn met de boeken, maar de weg daar naartoe verschilt voor iedere speler.

Telltale lanceert de eerste van in totaal zes episodes, genaamd ‘Iron from ice’, op de volgende data:

  • 2 December: PC/Mac, PS4 (VS)
  • 3 December: Xbox One & 360, PS4 (Europa)
  • 4 December: iOS
  • 9 December: PS3
  • Nog niet bekend: Android

Lees ook:

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Advertentie

Advertentie