Advertentie

Goat Simulator: gratis update voegt online RPG toe

Goat Simulator: gratis update voegt online RPG toe

Als je de knotsgekke game Goat Simulator van ontwikkelaar Coffee Stain Studios al in huis hebt, dan kun je binnenkort een gratis update voor het spel verwachten. Op 20 november wordt er namelijk een ware Massively Multiplayer Online-modus (MMO) aan de game toegevoegd. Bereid je dus voor op nóg meer geitenfratsen!

De ontwikkelaars kondigden vorige maand al aan dat Patch 1.2 de grootste en mafste update ooit wordt. Een RPG met geiten klinkt natuurlijk ook een beetje raar in de oren. Maar dat zijn we wel gewend van Goat Simulator. Goat MMO Simulator doet – hoe kan het ook anders – veel denken aan World Of Warcraft en je speelt dan ook met een geit uit één van de zes beschikbare klassen: tank, rogue, magician, microwave of ‘no class’.

In de trailer zie je dat Goat MMO Simulator zich afspeelt in een middeleeuwse fantasiewereld en dat de geiten magische krachten hebben. Voor de rest weten we nog niet veel over de MMO, al is één ding zeker: als je de belachelijke gameplay van de originele Goat Simulator kunt waarderen, dan zul je nog veel plezier beleven aan Goat MMO Simulator.

Bron: Coffee Stain StudiosEurogamer

Lees ook:

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Advertentie