Advertentie

Google brengt Play Music en YouTube samen in één Music Key-abonnement

Google brengt Play Music en YouTube samen in één Music Key-abonnement

Google brengt vandaag Music Key uit waarmee het bedrijf Google Play Music en YouTube combineert tot één nieuwe muziekdienst. Met Music Key ontvang je een onbeperkt aantal muziekvideo’s en liedjes en kun je deze overal offline afspelen.

Miljoenen mensen gebruiken YouTube om naar muziek te luisteren en nu speelt Google daar met Music Key handig op in. Music Key-abonnees krijgen de beschikking over hun eigen muziek-kanaal voor televisie en andere apparaten. En dat alles advertentievrij. Bij YouTube-video’s die niet muziekgerelateerd zijn, krijg je echter nog steeds advertenties te zien.

Daarnaast krijgen Music Key-abonnees toegang tot de volledige Google Play Music-bibliotheek, welke vergelijkbaar is met die van Spotify. Music Key houdt je luistergedrag op Google Play Music bij en stelt op basis daarvan playlists en muziekvideo’s voor.

Bovendien heeft YouTube vanaf nu een aparte muzieksectie op de website en in de apps voor Android en iOS. Hiermee ontdek je welke muziek op dit moment het meest wordt afgespeeld op YouTube.

Op dit moment is Music Key alleen beschikbaar voor bètatesters en de dienst kost je rond de 8 euro per maand. Via deze website geef je je op voor de bètatest.

Bron: YouTube

Lees ook:

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Advertentie

Advertentie