Advertentie

Humble Bundle presenteert de Humble Store, spelshop met hoge kortingen

Humble Bundle presenteert de Humble Store, spelshop met hoge kortingen

De ontwikkelaars van de Humble Bundle, een platform dat digitale games distribueert, hebben een eigen online shop gelanceerd, de Humble Store. Met deze stap gaat het bedrijf de strijd aan met Steam, de spelshop van Valve. Humble Bundle biedt Indie games met opvallende kortingen.

Voorheen waren Humble Bundle games vaak in combinatie verkrijgbaar. Met het oprichten van de Store geeft het bedrijf gamers toegang tot individuele games, vergelijkbaar met gameplatform Steam. Het verschil is echter dat de Humble Store elke 24 een spel met flinke korting aanbiedt. De kortingen kunnen oplopen tot 75% en duren steeds een etmaal, op dit moment is Euro Truck Simulator 2 bijvoorbeeld flink afgeprijsd.

Naast de reguliere verkoop van games doneert de Humble Store 10% van de inkomsten aan een goed doel. Op de website van  de winkel is te zien hoe lang de korting nog voor bepaalde games geldt.

Op dit moment zijn er 9 spellen beschikbaar in de Humble Store: Don’t Starve, Prison Architect, Rogue Legacy, The Swapper, Natural Selection II, Gunpoint, Chivalry, Orcs Must Die! 2 en Euro Truck Simulator 2.

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Advertentie