Advertentie

Humble Mobile Bundle 3 bevat Ridiculous Fishing voor Android

Humble Mobile Bundle 3 bevat Ridiculous Fishing voor Android

Eerder deze week liet ontwikkelaar Vlambeer weten dat Ridiculous Fishing voor Android “sneller zou verschijnen dan verwacht”. Zij hielden zich aan deze belofte door het spel te lanceren met de nieuwe Humble Mobile Bundle. Gamers kiezen zelf wat zij betalen en hoe de opbrengsten verdeeld worden tussen een goed doel en de ontwikkelaars. Het spel is sinds maart beschikbaar voor iOS en nu ook voor Android-gamers.

“We wilden dat de lancering van Ridiculous Fishing een verrassing zou zijn.”

Vlambeer is openhartig geweest over het ontwikkelingsproces van de game voor Android. De Nederlandse studio legt uit waarom het zo lang duurde om deze applicatie te ontwikkelen. “Android is een lastig platform voor een spel dat zo precies en belangrijk voor ons is als Ridiculous Fishing, maar we kunnen nu gelukkig zeggen dat we tevreden zijn over de app. We hebben daarom ook gekozen voor een lancering die past bij onze aanvankelijke plannen”, aldus Vlambeer in een blogpost.

De Humble Mobile Bundle 3 bevat een aantal succesvolle Android-spellen, waaronder Kingdom Rush en SpellTower. De bundel is voor een gelimiteerde tijd beschikbaar.

[Bron: Vlambeer]

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Advertentie