Advertentie

Artikel

iPhone, Android of Windows Phone? De gids voor het kiezen van jouw smartphone

iPhone, Android of Windows Phone? De gids voor het kiezen van jouw smartphone
Samuel Marc

Samuel Marc

  • Bijgewerkt:

Welke mobiel besturingssysteem moet je kiezen: iOS, Android of Windows Phone? Wij helpen je de beste smartphone voor jou te vinden.

Telkens weer hetzelfde liedje: koop je een iPhone, Galaxy, Nexus of Lumia? Bij het naderen van de feestdagen neemt de vloedgolf van zogenaamd revolutionaire toestellen steeds grotere vormen aan.

Maar hoe weet je zeker dat je in de winkel de juiste keuze maakt? Hoe weet je welke smartphone het beste bij jou past?

Softonic geeft antwoord. Vandaag helpen we je het mobiele besturingssysteem te kiezen dat het beste aansluit bij jouw voorkeuren. Dat doen we door de drie grote OS’en te vergelijken.

Of je nu beginnend kunstenaar, fervent gamer of smartphone-leek bent, je zult je ongetwijfeld herkennen in een van de zes profielen waarop we onze vergelijking baseren.

Kijk welk gebruikersprofiel het beste bij jou past om erachter te komen of je moet kiezen voor iOS, Android of toch Windows Phone!

De beste smartphone voor kunstenaars

Je luistert graag naar muziek, neemt veel video’s op en gebruikt je telefoon constant als fotocamera. Welke smartphone moet je kopen? Welk mobiel besturingssysteem is het meest geschikt voor de creatieve gebruiker? Op welke telefoon kun je het beste je ei kwijt? Wij vertellen het je!

Lees de vergelijking: Android, iOS of Windows Phone: welke smartphone is het best voor kunstenaars?

Lees ook:

De beste smartphone voor professionals

Welk mobiel besturingssysteem is het meest geschikt voor iedereen die zijn smartphone veel gebruikt om op te werken? Welk OS is het meest effectief op kantoor? We stelden iOS, Android en Windows Phone op de proef om antwoord te geven.

Lees de vergelijkingProductiviteit onderweg: welk mobiel OS is de beste business partner?

Lees ook:

De beste smartphone voor gamers

Besteed je veel tijd aan het spelen van games op je smartphone? Dan wil je een OS waarvoor veel spellen beschikbaar zijn. Wij vergelijken de grote mobiele besturingssystemen en kijken welke het beste is voor de spelende mensch.

Lees de vergelijkingAndroid, iOS of Windows Phone: wat is het beste besturingssysteem voor games?

Lees ook:

De beste smartphone voor beginners

Android, iOS of Windows Phone? Het zegt je allemaal (nog) niets. Je bent eindelijk klaar om een smartphone te kopen, maar hebt geen flauw idee waar je op moet letten. In deze vergelijking letten we op welk mobiel besturingssysteem het meest geschikt is voor beginners.

Lees de vergelijking: Android, iOS of Windows Phone: welke smartphone is het best voor beginners?

Lees ook:

De veiligste smartphone

Vind je veiligheid en privacy belangrijk op je mobiele telefoon? Dat is heel normaal. Maar welk besturingssysteem is het veiligst? Wij vergelijken de drie populairste OS’en en geven antwoord.

Lees de vergelijking: Android, iOS of Windows Phone: welke telefoon is het veiligst?

Lees ook:

De meest aanpasbare smartphone

Je wilt de vrijheid om je smartphone naar wens aan te passen. Voor jou is je telefoon een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Maar welk besturingssysteem past zich het beste aan aan zijn eigenaar?

Lees de vergelijking: Android, iOS of Windows Phone: wat is de meest aanpasbare smartphone?

Lees ook:

Nu heb je alle info voorhanden om de smartphone te kiezen die het beste aansluit bij jouw behoeften en gewoontes. Lees onze vergelijkingen door en je bent klaar om in de winkel een weloverwogen keuze te maken.

Samuel Marc

Samuel Marc

Het nieuwste van Samuel Marc