Advertentie

Artikel

Meer details over Batman: Arkham Knight

Sophie Notten

Gepubliceerd

Gisteren verschenen de eerste aankondiging en trailer van Batman: Arkham Knight. Het grootste Amerikaanse game-tijdschrift Game Informer publiceerde een exclusieve preview van de titel waarin meer informatie over het spel werd verstrekt.

Meer details over Batman: Arkham Knight

Default player


Batman: Arkham Knight verschijnt ‘in 2014’ voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Wij zetten de belangrijkste informatie voor je op een rij.

  • Ontwikkelaar Rocksteady verbouwt de structuur van de stad zodat de Batmobile eenvoudiger door de straten navigeert.
  • Arkham Knight werkt met een aangepaste versie van de Unreal Engine waardoor het spel beter werkt op next gen consoles.
  • De game verschijnt niet op Xbox 360 en PlayStation 3 om de release op next gen consoles te stimuleren.
  • Knight krijgt geen multiplayer feature omdat Rocksteady zich wilde richten op de beste ervaring in de single player modus.
  • Kevin Conroy is de stem van Batman in Arkham Knight, Nolan North keert terug als de Penguin, Wally Wingert is Enigma, Tara Strong is Harley Quinn, en in deze versie is Troy Baker de stem van Two-Face.

De game wordt, evenals voorgangers Arkham Asylum en Arkham City, ontwikkeld door Rocksteady. De laatste Batman-game, Arkham Origins, werd echter gemaakt door Warner Brothers Montreal.

De exacte releasedatum van Batman: Arkham Knight is nog niet bekend, maar Softonic houdt je via Facebook en Twitter op de hoogte van het laatste game-nieuws!

Misschien interesseert je ook