Advertentie

Artikel

Met deze technologische trucjes vind en koop je de perfecte cadeau’s

Met deze technologische trucjes vind en koop je de perfecte cadeau’s
Daniel Barranger

Daniel Barranger

  • Bijgewerkt:

Voor Mark kocht ik een videogame, want daar is hij gek op. Ik had geen idee wat ik voor Catherine moest kopen, maar dankzij Pinterest vond ik het perfecte geschenk, dat ik vervolgens aanschafte op Amazon. Voor Frank, die alles al heeft, schonk ik namens hem een gift aan een goed doel.

Of het nu kerst, Sinterklaas of een verjaardag is, soms is een behoorlijke opgave om het juiste cadeau te vinden. Je een weg banen door drukke winkels en vervolgens precies hetzelfde cadeau veel goedkoper op internet te vinden is ook niet echt leuk.

Gelukkig zijn er veel trucs om het beste cadeau voor de beste prijs te vinden. In dit artikel nemen we er een paar onder de loep.

De sociale detective: zoek uit wat je vrienden willen

Om te voorkomen dat je je oma Assassin’s Creed Unity geeft en je neefje een nieuwe Barbie, is het handig om wat speurwerk te doen op de sociale netwerken. Ik had bijvoorbeeld geen idee wat Catherine moest geven, dus checkte ik haar Facebook-profiel om erachter te komen wat ze leuk vindt. Toen ik dat eenmaal wist, zocht ik op Pinterest naar het perfecte geschenk.

Voor meer informatie, lees Wat moet ik aan mijn vrienden geven? Vind het perfecte cadeau met sociale netwerken en apps.

Apps en games voor je geek-vrienden

Van sommige mensen weet je gewoon waar ze van houden. Zoals Mark, die gek is op videogames. Aangezien hij een Android-toestel heeft, leek het me leuk een verzameling spelletjes voor op zijn mobiel te geven, zoals Monument Valley en Threes. Het viel erg in de smaak!

Lees hier hoe je een app of game cadeau geeft.

Denk ook eens aan anderen

Voor mijn vriend Frank was het lastig. Hij heeft geen geldproblemen en alles wat zijn hartje begeert. Ik besloot het over een andere boeg te gooien en namens hem een gift aan een goed doel te schenken. Er zijn er genoeg om uit te kiezen!

Lees Wereld verbeteren vanuit je luie stoel: gebruik deze handige doneer-apps!

Vind de juiste prijs

Toen ik eenmaal wist wat ik wilde kopen, wilde ik dit wel voor de beste prijs aanschaffen. Want waarom zou je meer betalen als het ook goedkoper kan? Gelukkig zijn er veel apps die je helpen met prijzen vergelijken en hoef je dankzij het internet ook niet die drukke stad in.

Lees hier hoe je geld bespaart met je smartphone of tablet.

De oplossing voor Sinterklaas, kerst en verjaardagen

Met deze verzameling van artikelen en tips, vind je zeker weten het perfecte cadeau. En met een tablet of smartphone en een beetje goede wil vind je die ook nog voor de beste prijs!

Daniel Barranger

Daniel Barranger

Het nieuwste van Daniel Barranger