Advertentie

Artikel

Wie zijn de winnaars van de Global Mobile Awards 2014?

Sophie Notten

Gepubliceerd

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona vinden de jaarlijkse Global Mobile Awards plaats en ook dit jaar is er weer een mooi rijtje winnaars uit de bus gekomen. De Awards zijn te vergelijken met de Oscars, maar dan voor de wereld van mobiele telefonie en apps. Benieuwd naar de winnaars? Lees hier meer!

In de categorie App van het Jaar wonnen Citymapper, Device 6 en CamMe verschillende prijzen. De apps zijn erg verschillend: een game met literatuur, spanning, geografie en meer, een handige app om door steden te reizen, en een app die het gemakkelijker maakt een selfie te maken.

Wie zijn de winnaars van de Global Mobile Awards 2014?

Best Overall Mobile App: Citymapper

Een innovatief stadsoverzicht dat veel bruikbare informatie biedt over onder andere openbaar vervoer. Daarnaast biedt de app weersverwachtingen, verkeersinformatie en tips voor het reizen door de stad. Citymapper is op dit moment enkel beschikbaar voor London, Parijs, New York en Berlijn.

Download Citymapper voor Android en iOS

Best Entertainment App: Device 6

Een ongebruikelijke combinatie van literatuur en games: in de surreële thriller-game Device 6 bevind je je tussen wetenschap en technologie. De jury meldt dat deze game innovatief ontworpen is en een fantastische gameplay heeft die goed gebruik maakt van de eigenschappen van de telefoon.

Download Device 6K voor iOS

Most Innovative Mobile App: CamMe

Een goede selfie is steeds belangrijker om te laten zien hoe je dag je vergaat. Vorig jaar werd de term uitgeroepen tot Woord van het Jaar, en nu heeft een speciale selfie-app een prijs gewonnen tijdens het MWC. De applicatie geeft gebruikers de mogelijkheid een foto te maken door een eenvoudig handgebaar. Zo voorkom je dat er altijd een halve arm en schouder op je foto’s staan!

Download CamMe voor iOS

Softonic is deze week aanwezig op het Mobile World Congress, houd ons in de gaten via Facebook en Twitter voor de laatste updates over dit evenement!

Misschien interesseert je ook