Advertentie

Nieuwe release van GTA V krijgt first person view

Nieuwe release van GTA V krijgt first person view

Binnenkort is het mogelijk om Grand Theft Auto V ook in first person te spelen. Traditioneel gezien speel je GTA natuurlijk vanuit de derde persoon, maar ontwikkelaar Rockstar voegt een first person view toe aan de opkomende release van GTA V voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Uiteraard moet de besturing ook aangepast worden voor de first person view, dus het zoeken van dekking, het richten van je geweer en andere animaties zijn door Rockstar grondig op de schop genomen. Je kunt naar verluidt bij iedere missie zelf kiezen of je vanuit de eerste persoon of vanuit de derde persoon speelt.


In bovenstaande gameplay-video zien we dat met de first person view de actie nog intenser is, vooral als je in een voertuig zit. Je voelt de snelheid echt als je met een racemotor als een losgeslagen maniak door de straten scheurt. Het schieten voelt vrijwel hetzelfde aan als je bij andere shooters, zoals Call of Duty of Battlefield.

De opkomende release van GTA V krijgt een 1080p-resolutie met 30 frames per seconde (PS4 en Xbox One). PC-gamers kunnen het spel met een monitor met 4K-resolutie spelen.

Rockstar lanceert de vernieuwde versie van GTA V op 18 november voor PlayStation 4 en Xbox One en op 27 januari 2015 verschijnt de pc-versie.

Lees ook:

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Advertentie