Advertentie

Artikel

Software om van te smullen: deel 5

Rutger Uittenbogaard

Gepubliceerd

In deze terugkerende reeks blogposts raden wij  leuke, nuttige of knotsgekke software aan die je misschien nog niet kent. Deze keer de favorieten van Rutger: AutoClub Revolution voor pc, Java voor Mac Lion en F1 2012 Timing App voor Android.

AutoClub Revolution

Als een enorme racefan (zie ook mijn software om van te smullen voor Android) verslind ik racegames met plezier. Was ik vorig jaar op mijn Playstation 3 verliefd op Gran Turismo 5, is het nu de beurt aan AutoClub Revolutions. Dit spel is geheel gratis, maar doet grafisch vrijwel niet onder voor Gran Turismo of Forza voor de Xbox. Ondanks de béta-status, is deze game nu al een succes. Er zijn veel spelers en opties om je auto te pimpen zijn indrukwekkend. Zoals ik al zei is het helemaal gratis, dus probeer het lekker zelf eens uit!

Java voor Lion

Ik ben geen fan van Java-apps, maar soms ontkom je er niet aan. Om op je Mac toch deze applicaties te draaien heb je Java voor Lion nodig. Hoewel niet alle Java-programma’s werken, is het nog altijd beter dan niks. Gelukkig doen de meeste spelletjes het wel gewoon dankzij Java voor Lion, dus ik ben al vrij tevreden.

F1 2012 Timing App (Android)

Formule 1 is het summum voor een racefan als ik. Helaas kan ik niet elke race live kijken. Dankzij de F1 2012 Timing app hoef ik me echter geen zorgen meer te maken. Waar je je ook bevindt, heb je alle informatie live op je mobiel. Ik geef toe, deze app is allesbehalve goedkoop, maar wil je echt van alles op de hoogte blijven (zelfs de trainingen op de vrijdag en op welke banden ze rijden), dan is dit toch het beste programma dat je kan vinden.

Misschien interesseert je ook