Advertentie

Artikel

Software om van te smullen: deel 8

Geert van 't Riet

Gepubliceerd

In deze terugkerende reeks blogposts raden wij leuke, nuttige of knotsgekke software aan die je misschien nog niet kent. Deze keer lees je een vakantiespecial van Geert, die vertelt welke apps je op je Android moet installeren voordat je op ‘t vliegtuig stapt.


Prey – beveiliging voor telefoons, laptops en tablets

Met de applicatie Prey beveilig je jouw mobiele apparaten. Via de applicatie is je toestel traceerbaar en dat is handig in geval van diefstal. Bovendien blokkeer je via de website van Prey jouw gestolen apparaat op afstand, zodat ’t geboefte niet bij jouw documenten kan.Voor meer informatie over Prey check je dit artikel van Merijn


Pocket  – leesvoer overal beschikbaar

Pocket is een prettige app die leesvoer voor je bewaart. Kom je op je favo site een artikel tegen, maar heb je geen tijd om ’t te lezen? Sla ’t dan op via Pocket, en lees ’t stuk terug via een willekeurig scherm. Pocket is namelijk multiplatform en opgeslagen pagina’s zijn via pc, tablet, of je mobiel weer te lezen, zelfs offline.


EHBO-gids voor Android

Heb je een zonnesteek opgelopen in Salou of ben je bovenop een kwal gaan staan in Kos? De Android app EHBO vertelt je precies wat je aan je (vakantie-)verwondingen moet doen. De lijst met aandoeningen is uitgebreid en aan de hand van heldere instructies en illustraties werk je aan een snel herstel.

Misschien interesseert je ook