Advertentie

Speel Candy Crush Saga zonder te betalen en zonder je vrienden te stalken

Speel Candy Crush Saga zonder te betalen en zonder je vrienden te stalken

Je zit lekker te Candy Crushen en ineens krijg je een melding dat je nieuwe levels moet ontgrendelen. Hiervoor moet je betalen, of, nog erger, je vrienden op Facebook lastig vallen.

Gelukkig is er een truc om bij de volgende levels te komen zonder te betalen of hulp aan je vrienden te vragen.  Lees hieronder hoe dit werkt!

1. Ga naar de Facebook-app en ga naar de Instellingen

Open de Facebook-app op je telefoon en ga naar de instellingen, het icoontje met drie horizontale lijnen helemaal rechts. Ga vervolgens naar Instellingen.

2. Ga naar de instellingen van Candy Crush Saga

In dit menu selecteer je de optie Apps. Kies vervolgens voor Aangemeld via Facebook.

3. Verwijder Candy Crush van Facebook

In de lijst met geïnstalleerde apps zoek en kies je Candy Crush Saga. Scrol vervolgens naar beneden en klik op App verwijderen. Geen paniek, dit betekent niet dat je het spel van je telefoon verwijderd, je maakt alleen de koppeling met Facebook ongedaan.

4. Speel de ‘quests’ om nieuwe levels te ontgrendelen

Nu je Candy Crush Saga hebt losgekoppeld van Facebook, is het niet meer nodig om geld uit te geven of je vrienden om hulp te vragen om nieuwe levels te ontgrendelen. Er is nu een derde mogelijkheid bijgekomen, namelijk “Play quests”. Als je deze uitdagingen speelt en voltooit, worden de nieuwe levels geopend!

(Ont)koppel je account wanneer je maar wilt

Uiteraard kun je Candy Crush Saga ook weer aan Facebook koppelen, bijvoorbeeld als je op de pc wilt spelen. De truc om nieuwe levels vrij te spelen kunt je vervolgens wanneer je maar wilt opnieuw uitvoeren.

Fan van Candy Crush Saga? Lees dan ook deze artikelen:

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Advertentie