Advertentie

The Wolf Among Us arriveert eindelijk in de Google Play Store

The Wolf Among Us arriveert eindelijk in de Google Play Store

De populaire point-and-click-game The Wolf Among Us is al een tijdje uit op Android, maar het spel was slechts beschikbaar in de Amazon App Store. Nu is de game ook te downloaden in de Google Play Store.

The Wolf Among Us is ontwikkeld door Telltale Games, de makers van de populaire Walking Dead-games. Beide games hebben dezelfde donkere comic-sfeer, maar juist het verhaal en de interessante hoofdrolspelers maken de game. Iedere beslissing die je neemt in de game heeft invloed op het verdere verloop van The Wolf Among Us. Achteraf kun je jouw keuzes vergelijken met die van andere spelers.

Je speelt in The Wolf Among Us als Bigby Wolf, de sheriff van Fabletown. Wolf probeert een gewelddadige moord op te lossen. The Wolf Among Us speelt zich af in een tijd vóór de gebeurtenissen in de stripboeken waarop de game is gebaseerd.

In totaal kun je vijf episodes tegelijkertijd downloaden, zodat je niet hoeft te wachten om verder te spelen. The Wolf Among Us is gratis te downloaden, maar je betaalt 5 dollar per episode óf 15 dollar voor de gehele serie.

Lees ook:

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Advertentie