Advertentie

Artikel

Update voor Titanfall met nieuwe spelmodus vanaf nu beschikbaar

Niek Leermakers

Gepubliceerd

Ontwikkelaar EA rolt vandaag een uitgebreide update uit voor Titanfall, de populaire multiplayer shooter met mechs in de hoofdrol. De grootste verandering is een nieuwe spelmodus, genaamd Pilot Skirmish, waarmee alle mechs van het speelveld verdwijnen en je alleen met de piloten vecht.

Update voor Titanfall met nieuwe spelmodus vanaf nu beschikbaar

Met de nieuwe spelmodus speel je 8 tegen 8, zonder extra computergestuurde tegenstanders en zonder mechanische Titans. Op die manier voelt Titanfall meer als een traditionele First Person Shooter. Toch zorgen de spectaculaire parkour-achtige sprongen van de pilots voor dezelfde razendsnelle gameplay als bij de andere spelmodi van Titanfall.

De update voegt ook een nieuwe modus voor kleurenblinde spelers toe en de mogelijkheid om individuele burn cards aan te schaffen. Deze kaarten geven je extra krachten tijdens de game. Daarnaast worden spelers die later in een multiplayer-spel arriveren niet meer gekort op hun statistieken. Ook al kom je later binnen bij een ronde, worden je prestaties nog steeds toegevoegd aan de rankings.

De update wordt automatisch geïnstalleerd in Origin en de in game centers van Xbox One en PlayStation 4.

Wil je meer weten over de update? Surf dan naar de website van Titanfall.

Lees ook: