Advertentie

Verhoog de snelheid en veiligheid van je pc met Avast 2015

Verhoog de snelheid en veiligheid van je pc met Avast 2015

Ik ken veel mensen die Avast installeren en het daarbij laten. Maar Avast is meer dan een pictogram met een oranje spinnetje op je scherm! In twee minuten bewerk je het programma zodat de computer sneller en discreter werkt.

Misschien heb je een oude pc, of houd je niet van antivirusprogramma’s die beslissingen voor je maken. Het idee van software die automatisch je database doorspit, is voor sommige gebruikers ook niet echt aantrekkelijk. Toch is een langzame pc vervelend, en Avast 2015 biedt je handige opties voor een gepersonaliseerde optimalisatie.

Via de Settings kom je in een uitgebreid overzicht met bewerkingsmogelijkheden terecht. Hier vink je snel en eenvoudig aan welke functies Avast voor jou uit moet voeren. De opties zijn onder verschillende tabs verdeeld zodat je snel naar de wortels van jouw probleem gaat. Onder het kopje Active Protection voer je in welke bestanden gescand mogen worden en welke niet.

Avast 2015 is een van de meest bewerkbare antivirusprogramma’s: je kunt bijna elke eigenschap van de software configureren. Welke opties heb jij ingeschakeld om het programma optimaal te gebruiken?

Wil je meer weten over Avast 2015? Lees dan onze uitgebreide review van het programma.

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Advertentie

Advertentie