Advertentie

Vernieuwd design mobiele Twitter app met foto-update

Vernieuwd design mobiele Twitter app met foto-update

De mobiele applicaties van Twitter voor iOS en Android zijn geüpdatet en ondergingen beiden een grote make-over. Het vernieuwde design bevat verschillende tijdlijnen die je kunt verschuiven. Daarnaast hebben gebruikers nu de mogelijkheid direct foto’s toe te voegen aan direct messages.

Veel van de bekende features zijn verplaatst in de nieuwe Twitter-interface. De Startpagina, Ontdekpagina en Activiteitpagina zijn nu bovenaan het overzicht te vinden zodat je eenvoudig tussen de verschillende tabbladen switcht. Deze vernieuwing moedigt gebruikers aan de verschillende pagina’s actiever te gebruiken zodat trending topics en hashtags beter zichtbaar worden.

Notificaties, berichten, zoeken naar andere gebruikers en de zoekfunctie blijven bij Android bovenaan en bij iOS onderaan de app staan, zodat je te allen tijde toegang hebt tot deze features. Het is een stuk eenvoudiger geworden om een locatie of foto toe te voegen met één klik op de icoontjes onder je bericht.

Twitter heeft goed gekeken naar chat-apps als WhatsApp, Facebook Messenger en Snapchat als inspiratie voor de vernieuwing van privé-berichten. Foto’s worden niet automatisch verwijderd zoals bij Snapchat, maar de afbeeldingen worden wel privé verzonden.

De update wordt op dit moment uitgerold en is beschikbaar voor Android en iOS. Volg Softonic op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws over Twitter!

Bekijk alle reacties
Bezig commentaar te laden

Advertentie

Advertentie