Advertentie

Zakelijk & Productiviteit (2797 programs)

 1. Licentie
  Betaling Download
  Taal
  Dutch
  Platform
  windows
  VOOR: Integratie naadloos met andere Office-apps. Variedad de plantillas y herramientas de diseño. Variëteit aan sjablonen en ontwerptools. Opciones avanzadas de colaboración en tiempo real.
  TEGEN: Requiere suscripción para acceder a todas las características.
 2. VOOR: Industriestandaard software voor elke werkplek. Introduceert verdere verbeteringen voor bestaande programma's. Eenmalige aankoop voor levenslange toegang. Verbeterde beveiliging.
  TEGEN: Sommige programma's zullen niet van nut zijn voor privé-gebruikers. Kan verwarrend zijn als u gewend bent aan eerdere versies. Ontvangt geen maandelijkse updates. Niet ondersteund door Microsoft Cloud.
 3. VOOR: Integratie met andere Microsoft-services. Synchronisatie tussen apparaten. Grote veiligheid. Posee herramientas de colaboración - Het heeft samenwerkingsinstrumenten.
  TEGEN: Het kan erg complex zijn. Problemen met prestaties op sommige apparaten.
 4. VOOR: Grote verscheidenheid aan berekeningshulpmiddelen. Mogelijkheid om grafieken en diagrammen te maken. Permite el trabajo colaborativo - Staat samenwerking toe. En constante actualización - Voortdurend bijgewerkt.
  TEGEN: Curva de aprendizaje elevada - Steile leercurve.
 5. VOOR: Resultaten van professionals. Interfaz muy intuitiva - Zeer intuïtieve interface. Mogelijkheid om op afstand presentaties te maken. Nieuwe weergavefunctie van de moderator. Integratie met samenwerkingshulpmiddelen. Apenas gebruikt systeembronnen.
  TEGEN: Existen versiones de PowerPoint más nuevas. Het is raadzaam om te kiezen voor Microsoft 365.
 6. VOOR: Compatibel met een breed scala aan netwerkadapters. Het downloadbestand neemt zeer weinig schijfruimte in beslag.
  TEGEN: Het is niet compatibel met adapters die niet van het merk Broadcom zijn. Het is niet compatibel met 802.11ac (Wi-Fi 5).
 7. VOOR: De automatische opslag werkt de wijzigingen in het document bij binnen enkele seconden. Nieuwe samenwerkingsfuncties, zoals co-auteurschap. Herramienta de búsqueda más inteligente y rápida - Slimmere en snellere zoektool. Mejoras en la interfaz del programa - Verbeteringen in de interface van het programma.
  TEGEN: Memoriseren van sneltoetsen blijft lastig. Het proces van het invoegen van video's in presentaties kan sneller zijn. Er ontbreken tutorials om beginnende gebruikers te begeleiden. De verscheidenheid aan animaties en overgangen blijft nog steeds vrij beperkt.
 8. Licentie
  Probeerversie Download
  Taal
  Dutch
  Platform
  windows
  VOOR: Laadt PDF-bestanden zeer snel.
  TEGEN: Geen help-functie.
 9. Licentie
  Gratis Download
  Taal
  Dutch
  Platform
  windows
  VOOR: Automatische configuratie. Integreert alle mailtypes. Goede plug-ins beschikbaar. Mail in tabbladen.
  TEGEN: Geen.
 10. VOOR: Fácil de utilizar - Gemakkelijk te gebruiken. Open elk willekeurig PDF-bestand met behoud van de opmaak. Permite añadir comentarios y rellenar formulariosDutch translation: Het is mogelijk om opmerkingen toe te voegen en formulieren in te vullen. Integratie met de Adobe Cloud.
  TEGEN: Het is niet toegestaan om documenten te bewerken of converteren. Het kan beperkt zijn.
 11. VOOR: Prima Office-achtig menu. Essentiële bewerkingsmogelijkheden. Extraheert tekst en/of plaatjes. Converteert naar pdf.
  TEGEN: Geen.
 12. Licentie
  Gratis Download
  Taal
  English
  Platform
  windows
 13. Licentie
  Probeerversie Download
  Taal
  Dutch
  Platform
  windows
  VOOR: Overzichtelijke en intuïtieve interface. Groot aantal beschikbare templates. Veel verschillende bestandsformaten. Handig voor beginners.
  TEGEN: Geen ondersteuning voor InDesign en QuarkXpress.
 14. VOOR: Edit. manage and publish PDF documents. Lots of powerful PDF editing features. OCR scanning of documents.
  TEGEN: Can be slow to start. Lengthy installation process.
 15. VOOR: Interfaz intuitiva y fácil de usarDutch translation: Intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Vlotte en snelle prestaties. Integratie met andere platforms en diensten. Variedad de herramientas y opcionesVariëteit aan gereedschappen en opties.
  TEGEN: De initiële kosten kunnen hoog zijn voor sommige gebruikers.
 16. VOOR: Interfaz intuitiva y moderna: Intuïtieve en moderne interface. Integratie naadloos met OneDrive en andere Microsoft-applicaties. Herramientas avanzadas para análisis y presentaciones.
  TEGEN: De hoeveelheid opties van sommige applicaties kan overweldigend zijn.
 17. VOOR: Herramientas avanzadas para edición y formato: Geavanceerde tools voor bewerking en opmaak. Integratie naadloos met andere Microsoft-services. Functie voor realtime samenwerking.
  TEGEN: Requiere cierta adaptación para usuarios nuevos al entorno OfficeVereist enige aanpassing voor nieuwe gebruikers aan de Office-omgeving.
 18. Licentie
  Probeerversie Download
  Taal
  English
  Platform
  windows
  VOOR: Eenvoudig te gebruiken interface. Maak diagrammen, stroomdiagrammen, kalenders en meer. Kant-en-klare sjablonen inbegrepen.
  TEGEN: Aangepaste sjablonen kunnen lastig zijn om te maken.
 19. VOOR: Zeer compleet pakket. Compatibel met Microsoft Office. Exporteren naar PDF.
  TEGEN: Uiterlijk verouderd.

Advertentie