Advertentie

Artikel

Trailer bevestigt Batman: Arkham Knight voor pc, Xbox One en PS4

Sophie Notten

Gepubliceerd

Ontwikkelaar Rocksteady heeft de komst van een nieuwe Batman-game aangekondigd. Het nieuwe spel, Batman: Arkham Knight verschijnt in 2014, maar het is nu al mogelijk een pre-order te plaatsen. De game verschijnt voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Waar het vanochtend nog om speculatie over een nieuw spel ging, bevestigt de trailer de komst van Batman: Arkham Knight officieel. Belangrijke rollen zijn weggelegd voor de slechteriken Two-Face, Harley Quinn en de Penguin, wat doet vermoeden dat de game plaatsvindt na Batman: Arkham City.

Trailer bevestigt Batman: Arkham Knight voor pc, Xbox One en PS4

Default player


Rocksteady, de studio die eerder Arkham Asylum en Arkham City presenteerde, laat zich van zijn beste kant zien in de trailer. Thomas Wayne, de vader van Bruce, leest zijn testament voor en spreekt daarin de hoop uit dat zijn zoon zich inzet voor Gotham City. De graphics zijn indrukwekkend, evenals het nieuwe design van de Batmobile.

Het is nog onbekend wanneer het spel precies verschijnt, maar Softonic houdt je via Facebook en Twitter op de hoogte van het laatste game-nieuws!

Misschien interesseert je ook